23 Eylül 2012 Pazar

iPhone 5


Bu yazımda sizlere iPhone 5 in ne kadar acımasızca eleştirildiğini anlatmak istiyorum arkadaşlar. Öncelikle Samsung SIII allanıp pullanmıs reklam fimlerine aldanmayın derim. Bence ortada tam.bir mobii katliam var.Hersey den önce bir akıllı telefon o kadar buyuk olmaz ,olmamalı.Parmakları büyük insanlar icin belki bulunmaz bir nimet ama iPhone 5 ekran buyuklugu olan 4 inc gayet makul.Reklam afislerinde ki Samsung un her özelliğinin yazılması ise ayrı bir kandırmaca. Sırf liste uzun olsun daha fazla özellik görsün diye insanlar neredeyse sms atabilme özelliği de var yazacaklar. Bu tür seylere kanmayın.

Svoice Siri nin yanında resmem cok komik kalıyor. Kaldı ki Android in yazılımsal olarak da hala bu konuda cok sıkıntısı var.Ekran parlaklıgı cok dusuk iPhone 5 e gore. Ayrıca is islemcinin kac cekirdekli.olmasından cok donanımların uyumları ile alakalı olduğundan iPhone 5 tam da bu tanıma uymakta. O yuzden siz siz olun Samsung un o şatafatlı reklamına aldanmayın. Ha bu arada yeni haritasında cok problem var laflarına bakmayın su an deneme asamasında ve yakın zamanda ki gelecek bir guncelleme ile Google Maps ten daha kaliteli bir harita arayüzü ne kavusacaktır. Ve de oldukca kullanışlı olacaktır. Sevgilerle...

15 Eylül 2012 Cumartesi

Smart RAM Booster


    Çoğu alt kategori Android cihazlara sahip kullanıcıların ortak çilesi Ram yetmezliğidir.Kalp yetmezliği gibi oldu :).Arka planda sizden habersiz çalışan uygulama uzantıları akıllı telefonunuzu o kadar çok meşgul eder ki telefonunuz bir süre sonra ağır bir şekilde çalışmaya başlar.İşte devreye de Smart RAM Booster girer.

13 Eylül 2012 Perşembe

İşte iPhone 5 !






     İşte geldi.İşte karşınızda iPhone 5.Bir dünya dedikoduyu kısmende olsa gerçeğe dönüştürerek beklenenden daha fazlasını verecek bir iPhone ile karşımıza çıktı Tim Cook.Her şeyden önce sahne performansını hala geliştirmesi gerek.Ama bunun dışında her şey her zaman ki gibi çok iyi ayarlanmıştı.
   
    Yeni iPhone'muz olan iPhone 5 daha ince ve uzun bir görüntüsü var.Tamamen cam ve alüminyumdan oluşmakta.Ve iPhone 4S ten yüzde 18 daha ince.Ama gerçekten çok ince bir görüntüsü var.Bunun dışında artık ekranımız 4 inç.En büyük iPhone ekranına sahip şu anda iPhone 5.

   
    1136x640 çözünürlüğe sahip iPhone da ekran oranı ise 16:9.Bütün bu boyutları ile artık iPhone'nunuzu daha rahat tutabileceksiniz.Bunun dışında yeni gelen işletim sistemi ile artık yatay 5 simgeye çıktı.Yani artık ekranda daha fazla içerik görebiliyorsunuz.Ekran dokunmatik sensörleri dünyanın en gelişmiş dokunmatik ekranını sunuyor bizlere.Ekranının büyümesine rağmen dokunmatik hassaslığı daha da artırılmış.
   
    A6 işlemci iPhone 5 ile bir araya gelmiş ve ortaya muazzam ekran görüntüsü ve performansı çıkmış.EA nın Real Racing 3 oyunu muhteşem görünüyor.Ve şarj.Bütün bu geliştirmelere rağmen artık şarjımızda bir nebzede olsa artma var.Arka kamerasında büyük değişiklik var.8 MP lik kamera artık yüzde 25 daha küçük ve düşük ışık ortamlarında bile harika işler çıkartabiliyor.iPhone 5'in konnektörlerinde de küçülme söz konusu.

    iOS 6 gerçekten çok geliştirilmiş özellikle Siri artık daha iyi performans sunuyor.Özel bir film araması bile yapabiliyorsunuz.Bunların dışında tanıtılan yeni iPod Touch artık 40 saat pil ömrüne sahip ve en hafif iPod Touch.Bunun dışında artık Siri desteği gelmiş durumda.iPod Touch 5 farklı renk seçeneği ile geliyor ve AirPlay mirroring özelliği de eklenmiş.720 P video çekmek mümkün artık.

    Evet işte Apple ve yenilik.iPhone 5 gerçekten güzel bir deneyim yaşatacak kullanıcılarına.Kimilerimiz daha çok şey bekliyor kimileri içinse gayet iyi ama şu an için dünyada ki en iyi akıllı telefon.

12 Eylül 2012 Çarşamba

iPhone 5' e Saatler Kaldı !!!


    Evet arkadaşlar hepimizin tüm dünya ile birlikte merakla beklediği Apple'ın iPhone lansmanına saatler kaldı hatta an itibariyle tam 1:30 saat kaldı.

11 Eylül 2012 Salı

FIFA 2013 DEMO ÇIKTI !!!

    İşte merakla beklenen oyunun demosu artık bizlerin deneyimine sunuldu.Origin den indirebileceğiniz demo için öncelikle Origin'i bilgisayara indirmeniz ve ücretsiz üyelik almanız gerekli.Dahan sonra Origin üzerinden oyunun demosunu edinebilirsiniz.

iPhone 5' i Beklerken !

    Kaldı bir gün.12 Eylül de Apple klasikleşmiş bir keynote da bize yeni iPhone' muz olan iPhone 5' i takdim edecek.Apple hayranları sabırsız bir şekilde iPhone 5' i beklemekte ve biliyoruz ki her zaman ki gibi beklediğimize değecek muhteşem bir ürün karşımızda olacak 12 Eylül günü.Tüm dünyanın ileri gelen teknoloji sevenleri gibi bende an ve an takip edeceğim bu keynote' i ve sizlere resim eşliğinde aktarmaya çalışacağım.