29 Temmuz 2011 Cuma

iPhone 5 neye benzeyecek ?

    iPhone 5 dedikoduları gittikçe artmaya başladı.Kimileri yeni iPhone 4  versiyonu olacak ve pek fazla yenilik görmeyeceğiz kimileri bambaşka bir iPhone olacak diyor.Bana göre iPhone yenilikleri sevdiğini bildiğimiz için :) iPhone 5 önceki ( hem kendi hemde piyasadaki akıllı telefonlara ) akıllı telefonlara benzemeyecek.Bu bambaşka bir iPhone şekli bizi bekliyor anlamına gelmesin fiziksel anlamda ufak değişikler bekliyorum.Dizayn konusunda çizgisinden çıkmayacaktır.Aşağıdaki haber de chip.com.tr de yayınlanmış bir haberdir...



Cep telefonu piyasasında Samsung Galaxy S II rüzgarı eserken,iPhone 5 hakkında yayılan dedikodular, bu rüzgarın her an tersine dönebileceğini gösteriyor.

Teknoloji ve telefon meraklılarının heyecanla beklediği yeni iPhone 5'in neye benzeyeceğiyse, artık iyi kötü ortaya çıkmış durumda.9to5Mac.com'un kendi sitesine yüklediği iPhone 5 kılıf ve koruma görselleri, bize cihaz hakkında bazı bilgileri açık ara veriyor. Sitede yazılan makale ve gönderilen görseller ışığında, cihazın iPhone 4'e göre çok daha ince olacağını söyleyebiliyoruz. Model olarak ise çok daha "konik"bir şekilde olacak olan iPhone 5 aynı zamanda daha büyük bir ekranve ebat olarak daha kullanışlı bir iPhone home tuşu ile birlikte gelecek.

Tabii ki bu bilgiler herhangi bir kaynak tarafından doğrulanmadı.Fakat bizi asıl heyecanlandıran; 9to5Mac.com tarafından yapılan şu açıklama oldu: "Asyalı üreticiler çoktan telefon kılıfı üretimine ve yetmezmiş gibi tüm dünya üzerine kendi markalarını satmayabaşladılar bile."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz...