16 Temmuz 2011 Cumartesi

iPhone 5

Pek çok şey yazılıyor , söyleniyor. Apple ne zaman yeni bir ürünün tasarımına başlasa hemen ardından yüzlerce haber yayınları geliyor.Bunları çok azı resmi kaynaklara ve Apple ait.Apple iPad 2 ve iPhone 4 maceralarından sonra her yıl olduğu gibi bu yılda yeni bir iPhone bekleyişi başladı.Apple şirket olarak tahmini bir süre vermişti bize.Eylül ayı civarı.Genellikle Apple şirketi verdiği tarihlerde ürünlerini tanıtmışlardır.Bizzat büyük teknoloji üstadı Steve Jobs tarafından.Bu yılki çıkacak iPhone 5 in en çarpıcı özelliği belkide A5 işlemci kullanılacak olması.Bu işlemciye yabancıda değiliz.Kendileri bizzat iPad 2 nin de işlemcileri :). Bu işlemcinin kullanılması bir soruna yol açmış olacak ki ,bu haberimizde sizlere bilgi vermiştik iPhone 5'te büyük sorun! iPhone planlanan Eylül ayında piyasalarda olamayacakmış.

Benim fikrim ise böyle bir şeyin söz konusu olamayacağıdır.Sorun her ne olursa olsun Apple sahip olduğu teknoloji sayesinde tasarımlara başlamadan bilinir.Parçaların birbirine uyumu , seri ve düzgün çalışabilmesi bütün hepsi Apple mühendisleri tarafından hesaplanır.Zaten Apple ı Apple yapan şey de budur.Parçalarının çoğunu kendi tasarlar ki hem yapılışında hem de sonrasında sorun çıkmasın. Ve böyle bir ısınma probleminin de sonradan çıkma olasılığı sıfırdır.
Ayrıca Apple bazı ülkelerde yeni satış elemanlarını eğitime aldığı da gelen haberler arasında.Yeni eleman alımları da gösteriyor ki iPhone 5 piyasaya çıkıp ta herkesin storelara hücum ettiğinde ellerinde hepsiyle ilgilenecek yeterince kalifiyeli işçi olması:). İşte size çıkış tarihine de verim :)

ÜRÜN TANITIMI: 5 AĞUSTOS 2011 --- PİYASA ÇIKIŞ : EYLÜL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz...